Királyi PI eredmények - Rekordokat döntött a királyi esküvő

Az angol királyi család életének eseményei mindig is az érdeklődés középpontjában álltak. Két szimpatikus fiatal, Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője pedig egyenesen lázba hozta az olvasókat.

Az április 29-ei hercegi esküvő még a múlt hét folyamán is olvasóink kedvenc témája volt, szűnni nem akaró érdeklődést mutattak Vilmos herceg és Kate Middleton életének történései iránt.

A Sztár rovat szerkesztői ennek megfelelően készültek: linkgalériákkal, szavazásokkal, képgalériákkal és színes hírekkel várták az olvasók rohamát. A változatos és izgalmas anyagoknak köszönhetően a rovat oldalletöltése
- 3 448 770 PI eredménnyel - az elmúlt héten rekordot döntött. - Forrás: Webaudit, összes látogatottság, 19. hét

Fókuszban a királyi esküvő

Mindemellett pedig különösen büszkék vagyunk arra, hogy az április 25. és május 8. közötti időszakban megjelent, a királyi esküvővel foglalkozó tartalmak oldalletöltése közel 2 500 000 PI volt.

Érdekesség, hogy a rovatban április 25. és május 8. között megjelent cikkek között az első három helyen szintén a hercegi esküvővel kapcsolatos tartalom áll. Olvasóink kedvence egyértelműen a Pippa Middletont bemutató cikk volt.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása