Kimagaslóan teljesít a hiánypótló Hírháttér rovatunk

Februárban indítottuk útjára Hírháttér rovatunkat, melynek célja a nőket foglalkoztató hírek magyarázata, exkluzív háttérinterjúk és oknyomozó riportok közlése. Lássuk, mi is érdekli igazán a nőket!

A hazai női portálok piacán egyedülálló rovat az elmúlt negyed évben bizonyította, a nőket kiemelten foglalkoztatják a politikával, jogszabályokkal, gazdasággal kapcsolatos hírek hátterének megismerése. A téma iránti kimagasló érdeklődést az is tanúsítja, hogy a rovatot naponta átlagosan minimum 20 000 UU* látogatja.

A Feminától már megszokott állandó megújulást, trendek bevezetését tovább folytatjuk. A palettát egy új blog, az EMBERKÍSÉRLET 2011. május 9-ei elindításával színesítjük, ahol a Hírháttér rovatvezetője, Oroszi Babett írja meg tapasztalatait, hogyan lehet - ha egyáltalán lehet - egy hónapon keresztül megélni minimálbérből. Az olvasók napi szinten követhetik nyomon az eseményeket, ötletekkel, praktikákkal segíthetik a blog íróját, valamint kommentelhetik is a szerző posztjait.

Egy hónapos kísérlet

A blog elsődleges célja, hogy bemutassa, nőként hogyan lehet megélni minimálbérből, másodlagos célja a véleményvezér nők bevonásán kívül praktikus spórolási tippek és tanácsok összegyűjtése. A blog folyamatosan elérhető a Címoldalról, a Hírháttér menüpontból, valamint a Hírháttér rovat nyitóoldaláról.

Kattints a képre és olvass bele a blogba!

*Forrás: gemiusTraffic - 2011. február, március, április

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása