Szakmai kerekasztal-beszélgetésen voltunk a Reklámhéten

Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője az online újságírásról mesélt. A beszélgetést Szabó Erik, a Carnation Group vezérigazgató-helyettese irányította.

A Femina.hu munkatársai már több konferencián is részt vettek előadóként, például az Internet Hungaryn, de ezek az előadások a szakmának szóltak. Most először találkozhatott a nagyközönség egyik munkatársunkkal. Fehér Ági vezető szerkesztő a Reklámhét keretében, az IAB szervezte digitális napon egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt, többek közt az Adaptive Media, illetve az Adverticum delegáltjával - a téma az online média világa volt.

A beszélgetést Szabó Erik, a Carnation Group vezérigazgató-helyettese irányította. Az érdeklődők megtudhatták, hogy az online média nem fenékig tejfel, de általában jó hangulat uralkodik a munkahelyeken, legyen szó újságírásról vagy médiatervezésről.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása