Új rovatot indítottunk Kapcsolat néven - Minden, ami emberi

A rovat célja, hogy az emberi, baráti és szerelmi kapcsolatokra kiterjedően segítséget nyújtson az olvasóknak, akik akár szakértői válaszokat is kaphatnak az őket foglalkoztató kérdéseikre vagy megvitathatják a fórumon.

Áprilisban elindítottuk Kapcsolat rovatunkat. Az új rovat életre hívásával megszüntettük a Szex rovatot, melynek tartalma továbbra is elérhető a Kapcsolat menüpontból, Testiség alrovatonként.

A Kapcsolat rovat célja: elsősorban az emberi és családi kapcsolatokra, szerelmi életre kiterjedően nyújt tanácsokat az olvasóknak. A praktikus, gyakorlati tippek mellett a lélek, a női önkép, az önbizalom és a kiegyensúlyozottság témaköre is előtérbe kerül.

Íme, az alrovatok

Psziché: A lélek dolgait helyezi előtérbe. A gyakori lelki problémákon kívül olyan kapcsolatteremtési krízisekre is kitér, melyek lelki okokra vezethetőek vissza.

Testiség: A rovat fő tematikája a kiegyensúlyozott szexuális élet. Szextippekkel, a szexuális életről szóló érdekességekkel, tanulmányokkal a kielégítő nemiség elérésében kíván segíteni.

Hivatalos: A munkahely a hivatalos emberi kapcsolatok legfontosabb színtere. Ezek megfelelő kezelésében, kiismerésében kíván segítséget nyújtani a rovat.

Párkeresés: Azoknak az egyedülálló, vagy éppen ismerkedő nőknek szól, akik jelenleg nem élnek kapcsolatban, de szeretnének párra lelni.

Családállítás: Féderer Ágnes önálló rovata, melyben a családállítás módszerén keresztül mutatja be, hogy a kudarc az élet különböző területein hogyan feldolgozható, milyen családi minták megváltoztatásával terelhetik a nők életüket poztitív irányba - tanácsot ad, informál, segít.

Párkapcsolat: A párkapcsolatok alakulását, dinamikáját mutatja be. Segítséget kíván nyújtani a leggyakrabban felmerülő problémák megoldásában, a harmonikus, boldog párkapcsolat elérésében.

Család és barátság: A kapcsolati rendszer két legfontosabb területét kívánja lefedni. Az informális kapcsolatok megteremtéséhez segítséget, a felmerülő problémák megoldására pedig praktikus tippeket nyújt.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása