Már mobilon is elérhető a Femina - Íme, az új fejlesztés

A site-ot első körben olyan telefonokra optimalizáltuk, melyek HTML megjelenítésére képesek már, de saját operációs rendszerrel még nem rendelkeznek. Átlátható, letisztult és könnyen navigálható.

A nemrégiben megjelent rovatok után ismét egy új fejlesztéssel bővítettük a Femina.hu szolgáltatásait. Cikkeinket és bizonyos szolgáltatásainkat ezentúl már mobiltelefonokról is elérhetik az olvasóink.

A site-ot első körben olyan telefonokra optimalizáltuk, melyek HTML megjelenítésére képesek már, de saját operációs rendszerrel még nem rendelkeznek.
A dizájn kialakításában a letisztultság és az átláthatóság volt a mottónk, hogy megkönnyítsük a navigációt az olvasók számára.

Bárhol, bármikor

Hirdetések tekintetében már helyet kaptak a PR-cikkek, és a jövőben új felületek kerülnek kialakításra.
És ez még csak a kezdet! Már dolgozunk a mobil-website tovább fejlesztésén, hogy a legújabb okostelefonokkal is bármikor, bárhol követni tudják cikkeinket az olvasók, és egyedi alkalmazásokat kínálhassunk számukra.

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png

 
feminashop-logo-500.png

noifriss_logo.png

sobors_logo.png

divany_logo.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása